Chemische gevelreiniging in Amsterdam

Offerte voor chemische gevelreiniging in Amsterdam?

Wilt u een offerte voor het chemisch reinigen van uw gevel? Vul het offerteformulier in en wij zorgen voor een offerte voor uw gevel.

Wat is chemische gevelreiniging

Chemische gevelreiniging is gevelreiniging waarbij een chemisch middel wordt gebruikt. Chemisch reinigen is geschikt voor vuil een aanslag. Het is een methode die wordt gebruikt wanneer het vuil en de aanslag moeilijker weg te krijgen is. Ondanks dat de naam anders doet vermoeden is chemische gevelreiniging toepasbaar op de meeste muren en gevels. Het risico op schade bij deze vorm van reiniging is ook erg klein.

Chemische gevelreiniging is erg voordelig qua prijs. Dat maakt het een erg voordelige manier van gevelreiniging.

Nadelen van chemische gevelreiniging

Resultaat niet meteen zichtbaar

Na de reiniging blijven er restanten achter waardoor het eindresultaat niet meteen te zien is. Vaak duurt het een week voordat u pas het resultaat kunt zien. Dat is jammer maar belangrijker is dat u hiermee rekening houdt als u kiest voor de optie van chemische gevelreiniging.

Chemische reiniging is niet geschikt voor doe-het-zelvers

Chemische gevelreiniging is niet iets dat u zelf moet gaan doen. We begrijpen dat u wellicht op de kosten wilt besparen maar chemische reiniging is te moeilijk om zelf te doen. Dit zit verscholen in het feit dat het chemische reinigingsmiddel precies moet worden afgestemd op de ondergrond. Als doe-het-zelver bezit u die kennis vaak niet. Dat kunt u het beste overlaten aan een gevelspecialist.

Belasting op het milieu in Amsterdam

Zoals de naam al zegt is chemisch reinigen belastend voor het milieu. Het is niet milieuvriendelijk. Daarnaast vormt het ook een gevaar voor de persoon die met het middel werkt. Een gevelspecialist dient met speciale bescherming zijn gevelwerkzaamheden uit te voeren.

Voordelen van chemische gevelreiniging

Snelheid

Met chemische reiniging kunt u de gevels van uw woning of pand snel schoon krijgen. In korte tijd kunt u grote hoeveelheden van de gevel onder handen nemen.

Zwaar vuil in no time weg

Chemische gevelreiniging is bij uitstek geschikt voor zwaar vervuilde gevels. Met deze vorm van reiniging krijgt u de gevels snel schoon, ook al zijn ze vervuild.

Goedkoop

Chemisch reinigen van de gevel is goedkoop. Dat komt omdat er in korte tijd veel resultaat kan worden geboekt.