graffiti verwijderen amsterdam

Graffiti verwijderen Amsterdam

Wilt u de graffiti op een muur of gevel laten verwijderen? Dan bent u bij Plan Gevelreiniging uit Amsterdam aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat graffiti’s worden verwijderd zodat uw muren en gevels in Amsterdam er weer optimaal uitzien. Vraag vandaag nog een offerte bij ons aan. Wij zorgen ervoor dat u maximaal drie offertes van ons ontvangt.

Offerte graffiti verwijderen in Amsterdam?

Wilt u een offerte voor het verwijderen van graffiti van uw gevel? Vul het offerteformulier in en wij zorgen ervoor.

Graffiti’s in Amsterdam

Of graffiti mooi is daar valt over te twisten. In ieder geval is het heel onaangenaam als er ongevraagd graffiti of bekladding plaats vindt op uw buitenmuren. Omdat graffiti verwijderen niet eenvoudig is, wordt dit vaak door een professionele gevelreiniger gedaan. Soms geeft de gemeente van Amsterdam daar opdracht toe. Bent u eigenaar van een woning of bedrijfspand? Dan is het mogelijk aan u zelf om ervoor te zorgen dat de graffiti wordt verwijderd. Voor Plan Gevelreiniging is graffiti verwijderen in Amsterdam een klus die onze reinigers zorgvuldig en met kennis verzorgen.

Methodes van graffiti verwijderen

Wanneer wij in Amsterdam graffiti verwijderen houden wij rekening met de ondergrond van de bekladding, het soort verf en ook de grootte van de afbeelding. Deze zaken bepalen welke techniek wij gebruiken om de graffiti te verwijderen. In elk geval zijn de alom bekende doekjes en flesjes allesreiniger niet voldoende. Een van onze methodes is stoomcleanen, waarbij we heet water onder hoge druk toebrengen op het oppervlak. Voor veel gladde ondergronden is biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel al voldoende. Als de ondergrond kwetsbaar is gebruiken wij vaak stralen/ vochtstralen. Voor elke ondergrond en verfsoort weten wij de juiste oplossing.

Graffiti verwijderen op muren van monumentale panden

In ons werkgebied Amsterdam zijn natuurlijk ook veel monumentale panden. Voor die muren is een goed onderzoek naar de juiste verwijdering van graffiti noodzakelijk. Overigens krijgen wij in Amsterdam niet alleen het verzoek om graffiti te verwijderen. Dit geldt natuurlijk ook voor verflagen op uw gevels en buitenmuren. Wellicht dat de vorige bewoners van uw huis de buitenmuren bewerkten, maar dat u zelf iets anders voor ogen heeft?

Met spoed graffiti verwijderen in Amsterdam?

Kan Plan Gevelreiniging graffiti of bekladding met spoed verwijderen? Jazeker! Omdat wij met een grote poule van vakmensen werken, hebben wij elke dag specialisten beschikbaar. Wij begrijpen als geen ander dat u zo snel mogelijk af wilt zijn van die ongevraagde teksten op uw muren. Duurt het verwijderen lang? Uiteraard is de grootte van de graffiti bepalend voor de snelheid waarmee wij het kunnen verwijderen. Maar rekent u erop dat dit nog dezelfde werkdag gebeurt.