Dorpel plaatsen Amsterdam

Is uw dorpel beschadigd? Wilt u uw dorpel vervangen in de regio Amsterdam? Dat kan. Een dorpel wordt vooral toegepast bij waterafvoer en is dus cruciaal voor uw woning of bedrijfspand. Ook voorkomt een dorpel infiltratie van water door de muur en zorgt het voor een mooie afwerking van uw pand. Er zijn verschillende soorten dorpels zoals de raamdorpel, prefab-dorpel, buitendeur-dorpel en binnendeur-dorpel. Plan Gevelreiniging helpt u met het plaatsen en/of vervangen van uw dorpel. U ontvangt van onze een aantal offertes zodat u zelf een gedegen keuze kunt maken.

Wat kost het vervangen van een dorpel in de regio Amsterdam?

Het vervangen van een dorpel wordt per uur berekend. Het hangt per specialist en per dorpel af hoeveel u precies moet betalen. Een raamdorpel is bijvoorbeeld duurder dan een deurdorpel. Qua prijs kunt u het beste rekenen van €33,- per uur tot €40,- per uur. Wilt u de exacte prijs weten? Vraag dan bij ons een vrijblijvende offerte aan via het offerteformulier.

Wanneer kunt u het beste een dorpel vervangen?

Een dorpel wordt voornamelijk toegepast bij waterafvoer of ter bescherming tegen wateroverlast. Bij de onderdorpel is het cruciaal om deze zo snel mogelijk te vervangen als ie kapt of beschadigd is. U herkent een kapotte dorpel wanneer het hout aan het rotten is. Meestal zorgt dit ook voor een verhoging van de stookkosten.

Dorpel en drempel

De drempel lijkt een minder belangrijke kleine verhoging in de vloer. Toch zorgt hij soms voor onnodige overlast. Het vlak maken van de vloer is de beste optie. Je haalt de bestaande dorpel uit de deuropening en legt vervolgens eenvoudig de drempelvervanger op zijn plek.